03.04.2021, 22:12

Дощі і нічні морози насуваються на Україну

В Україні в неділю місцями пройде невеликий дощ, температура вночі від 3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 7-12 °.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Вночі в південній частині дощі, в Карпатах невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів, вдень в Україні місцями невеликий дощ , в західних областях подекуди з мокрим снігом, на південному сході помірні дощі. Вітер переважно північно-західний, 5 -10 м / с. Температура вночі від 3 ° морозу до 2 ° тепла, на півдні до 5 ° тепла, вдень 7-12 °, в західних областях 4-9 ° тепла; в Карпатах вночі 2-7 ° морозу, вдень близько 0 ° ", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 4 квітня вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. У столиці температура вночі близько 0 °, вдень 8-10 ° тепла, на Київщині вночі від 3 ° морозу до 2 ° тепла, вдень 7-12 ° тепла.

Синоптики прогнозують 5 квітня в південних, східних областях та в Криму дощі, місцями грози, 6 квітня в західних областях невеликий дощ і мокрий сніг, вдень у північних областях невеликий дощ; на решті території без опадів.

Вітер південно-західний і південно-західний, 5-10 м / с, вдень 5 квітня в західних областях, 6 квітня в більшості південних, східних і центральних областей місцями пориви 15-20 м / с.

Температура -5 квітня вночі від 1 ° тепла до 4 ° морозу, в південній частині, 6 квітня в Україні 0-5 ° тепла; вдень 7-12 °, 6 квітня в західних областях 3-8 ° тепла (в Карпатах вночі 1-6 ° морозу, вдень близько 0 °).

На Київщині невеликий дощ ймовірний тільки вдень 6 квітня. Вітер південно-західний і південно-західний, 5-10 м / с. Температура вночі 5 квітня від 1 ° тепла до 4 ° морозу, 6 квітня 0-5 ° тепла; вдень 7-12 °.

Згідно з прогнозом, 7 квітня в Україні дощ, в західних і північних областях з мокрим снігом, вночі в Карпатському регіоні, вдень у Хмельницькій, Вінницькій та Житомирській областях значні опади. 8 квітня в північних, західних, вдень і в більшості центральних областей дощ з мокрим снігом; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі від 4 ° тепла до 2 ° морозу, в південній частині, 8 квітня і у східних областях 1-7 ° тепла; вдень 8-14 °, на сході, 7 квітня і на півдні країни 12-18 °, в західних, 8 квітня і в північних областях 4-10 ° тепла.

У столичному регіоні 7-8 квітня очікується дощ з мокрим снігом. Температура вночі від 4 ° тепла до 1 ° морозу; вдень 7 квітня 8-13 ° тепла, 8 квітня 4-9 ° тепла.

Фото Віктор Гальчинський 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: