• Головна
  • Новини
  • Допомога ЗСУ: Луцька громада знову передала автомобіль на передову

15.08.2022, 20:21

Допомога ЗСУ: Луцька громада знову передала автомобіль на передову

Бус Volkswagen Transporter для потреб ЗСУ придбали за кошти від одноденного заробітку працівників Луцької міської ради, а також закладів освіти і культури міста

Про це повідомила Луцька міська рада.

У понеділок, 15 серпня, на допомогу військовим із Театрального майдану Луцька вирушила чергова автівка.

"Цей автомобіль призначається для стрілецького батальйону з Луцька, військовослужбовцями якого є переважно жителі нашої громади, – зазначив міський голова Ігор Поліщук. – Українські захисники сьогодні потребують багато транспорту, адже з його допомогою можуть виконувати поставлені перед ними завдання. На жаль, в зоні активних бойових дій, через екстремальні умови експлуатації, автомобілі швидко виходять із ладу, потрапляють під обстріли, ламаються. Тому є необхідність постійно допомагати транспортом".

Ігор Поліщук додав, що, крім автомобіля, військовим передали тепловізор KONUS, 10 високотехнологічних рацій HYTERA. Загальна вартість допомоги – понад 400 тисяч гривень. Міський голова висловив сподівання, що традиція жертвувати одноденний заробіток працівниками установ громади буде продовжена й надалі.

Зазначається, що Volkswagen Transporter, який придбали в Польщі, на Волині пройшов усі регламентні роботи. Бус перефарбували в темно-зелений колір. Разом із ним захисники та захисниці України отримають чергову партію гуманітарної допомоги у вигляді повербанків, батарейок, ліхтариків, карематів, засобів медичного призначення, консервів та іншої їжі, яка не псується швидко. "А діти, аби підняти бойовий дух солдатам, від щирого серця малювали мирне небо, сонце і щасливе майбутнє, писали зворушливі побажання перемоги та скорішого повернення до своїх рідних", - йдеться у повідомленні.

Крім того, передали 100 літрів палива для військової частини А 4100, а для потреб 110-ї стрілецької дивізії - переносну зарядну станцію з сонячною панеллю.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: