• Головна
  • Новини
  • До наркобанди входили мешканці Львівської та Київської областей

11.09.2020, 11:52

До наркобанди входили мешканці Львівської та Київської областей

Працівники Служби безпеки України блокували діяльність наркоугруповання, яке займалося масштабним виготовленням та збутом психотропів у західних та центральних регіонах України.

Про це повідомили в СБУ.

За даними досудового слідства, до групи входили мешканці Львівської та Київської областей. Нарколабораторію із синтезу наркотиків вони облаштували в одному із населених пунктів Житомирщини.

Щомісяця зловмисники виробляли майже 5 кілограмів наркотиків на понад 3 мільйона гривень за тіньовими розцінками. Заборонені речовини збували оптовими партіями наркодилерам. Клієнтам наркотики доставляли кур`єри.

Трьох ключових учасників угруповання правоохоронці затримали відповідно до ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України при збуті «товару» на 45 тисяч гривень.

Під час 10 обшуків за місцями проживання та в нарколабораторії на Житомирщині, Львівщині та в столичному регіоні оперативники виявили майже 10 кілограмів метадону.

Провадження відкритого за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Наразі затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи.

Заходи із викриття зловмисників проводили співробітники УСБУ у Львівській області спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: