12.12.2019, 22:35

"Динамо" вилетіло з Ліги Європи

Київське "Динамо" не зуміло пробитися до плей-офф Ліги Європи. У матчі 6 туру турніру динамівці зіграли унічию 1:1 зі швейцарським "Лугано".

Матч пройшов у четвер 12 грудня на НСК "Олімпійський", пише УП.

Кияни мали тотальну перевагу в поєдинку і під 30 ударів у бік воріт швейцарців. Натомість в "Лугано" за весь матч лише один удар у площину воріт і один гол. На 45-ій хвилині після навісу з флангу Макро Араторе ударом головою пробив Георгія Бущана - 0:1. У киян у перші 45-ть хвилин гри було 12 ударів і жодного у площину воріт.

Найреальніший шанс у динамівців на гол в першому таймі був в Артема Беседіна. Але форвард "Динамо" після прострілу від Віталія Миколенка не зумів з пари метрів влучити у порожні ворота. Був ще один удар зі штрафного у Віктора Циганкова - вище воріт.

У другому таймі на полі знову повна перевага в грі "Динамо" і під 20 ударів. На 49-ій хвилині не вийшов удар в Олександра Караваєва з кута воротарського. Зі штрафного бив Циганков, і чудово зіграв ворота гостей Давид да Коста.

На 59-й хвилині після удару від Миколенка м`яч влучає в штангу воріт, а Беседін знову не зумів преправити м`яч у ворота, пролетівши поруч.

На 86-й хвилині сильний удар Фран Соля відбив голкіпер "Лугано". На четвертій доданій хвилині приніс нічию "Динамо" влучний удар Циганкова з метрів 18-ти у верхній кут воріт - 1:1.

В іншому матчі групи В "Мальме" на виїзді переміг "Копенгаген". До 1/16 фіналу турніру пробилися "Мальме" та "Копенгаген", що набрали 11 та 9 очок відповідно. "Динамо" із сімома пунктами на третьому місці. У "Лугано" після нічиєї з "Динамо" три очка та останнє місце в групі.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: