21.08.2020, 19:11

«Динамо» стартувало з Луческу розгромною перемогою

У стартовому матчі Прем'єр-ліги сезону 2020/2021 київське "Динамо" здобуло перемогу над донецьким "Олімпіком" з рахунком 4:1.

Поєдинок пройшов у п`ятницю 21 серпня, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського у Києві, пише Українська правда.

Це був перший офіційний матч киян під керівництвом нового головного тренера - Мірча Луческу. На стартових хвилинах першого тайму ультрас столичного клубу продовжили свій протест щодо призначення Луческу тренером киян. За межами стадіону було чутно кричалки ультрас: "Суркіс - ганьба "Динамо" та Луческу - додому". Нагадаємо, що гра проходила без глядачів через погіршення ситуації з COVID-19.

У стартові хвилин 25-ть "Динамо" мало повну перевагу в грі. На шостій хвилині Владислав Супряга з кількох метрів не влучив у порожні ворота. За дві хвилини "Динамо" виходить вперед. Після розіграшу стандарту та подачі в штрафний майданчик Віталій Буяльський ударом головою відкриває рахунок у зустрічі.

Сьогодні також пройде гра 1-го туру "Шахтар" (Донецьк) - "Колос" (Ковалівка). О 19.00 - трансляція на телеканалі "Футбол 1".

У суботу, 22 серпня, чернігівська "Десна" приймає луганську "Зорю" (17.00, "Футбол 2"), "Олександрія" - "Маріуполь" (19.30, "Футбол 2").

Матч "Львів" - "Минай" перенесений на більш пізню дату. 

Заключні поєдинки 1-го туру відбудуться у неділю, 23 серпня. Команда "Інгулець" (Петрове) зустрінеться з "Дніпром -1" (14.00, "Футбол 1"), а полтавська "Ворскла" - зі львівським "Рухом" (17.00, "Футбол 1").

На 15-й хвилині рахунок стає 2:0. Після навісу з флангу від Де Пени Тарас Завійський зрізає м`яча у власні ворота. На 23-й хвилині "Олімпік" один м`яч відіграв. Сергій Потілило відзначився влучним ударом після навісу з флангу - 2:1. На 25-й хвилині Супряга марнує ще один момент, не використававши вихід сам на сам з воротарем.

До завершення першого тайму донецька команда мала ще один момент, щоб зрівняти рахунок, але удар Шахаба вийшов не точним.

У заключні 45-ть хвилин "Олімпік" вже не зумів нав`язати боротьбу киянам. На 56-й хвилині після пасу від Буяльського Супряга забиває у порожні ворота - 3:1. До завершення гри Супряга мав ще один вихід на побачення з воротарем, але не поцілив у площину воріт. Вийшов гарний удар і в Родрігеша, але надійно зіграв голкіпер "Олімпіка" Артем Кичак.

На 86-й хвилині рахунок стає 4:1. Після пасу від Родрігеша Віктор Циганков з лінії воротарського закотив м`яча у кут воріт.

Додамо, що за всю історію чемпіонатів незалежної України 15 разів "золото" вигравало київське "Динамо", 13 - донецький "Шахтар" та одного разу - сімферопольська "Таврія".

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: