31.05.2020, 20:17

"Динамо" програло "Шахтарю"

Донецький "Шахтар" без проблем здолав київське "Динамо" з рахунком 3:1 у матчі 24 туру української Прем'єр-ліги, який відновився після послаблення карантину. Поєдинок відбувся на НСК "Олімпійський" за порожніх трибун, хоча номінальним господарем поля були "гірники".

Про це пише РБУ-України.

"Біло-сині" повели в рахунку на 19 хвилині зустрічі, коли Сергій Сидорчук забив розкішним ударом від штанги, але головний арбітр зустрічі Катерина Монзуль скасувала гол хавбека киян після перегляду відеоповтору. Вона зафіксувала фол захисника "Динамо" Дениса Попова на Тараса Степаненка. Сам гравець киян отримав жовту.

На 38 хвилині "Динамо" все-таки відкрив рахунок зусиллями Буяльського, який без перешкод поклав м'яч головою у кут. Через хвилину Марлос зрівняв рахунок, а ще через 29 досвідчений гравець оформив дубль. Збільшив перевагу "Шахтаря" на 74 хвилині Антоніо Маркос.

За підсумками туру "Шахтар" зміцнив лідерство в турнірній таблиці і збільшив відрив від другого місця до 16 очок. а "Динамо" йде на четвертій позиції, поступаючись "Зорі" і "Десні" за додатковими показниками.

Фото: "Шахтар" - "Динамо" (twitter.com/DynamoKyiv)

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: