12.08.2019, 19:57

"Динамо" - "Брюгге": букмекери назвали фаворита

Футболісти київського "Динамо" у вівторок, 13 серпня, проведуть поєдинок у відповідь третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому прийматимуть бельгійський клуб "Брюгге".

На думку букмекерів, у повторному матчі "Динамо" - "Брюгге" певну перевагу мають господарі столичного НСК "Олімпійський", повідомив Укрінформ.

Британська букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 2,10, на успіх "Брюгге" - 3.50, а на нічию - 3.40.

Втім, найбільш ймовірним рахунок поєдинку букмекери називають 1:1 (коефіцієнт 5,80). Далі йдуть результати 1:0 (7.00), 2:1 (8.50), 2:0 (9,00) на користь "Динамо". На нічию 0:0 діє коефіціент 9.00, на перемогу "Брюгге" 1:0 - 10,00.

Букмекери австрійської контори Bwin приймають ставки на успіх "Динамо" з коефіцієнтом 2,05, на нічию - 3,30, а на перемогу "Брюгге" - 3,60.

Нагадаємо, перший поєдинок в Бельгії завершився з рахунком 1:0 на користь "Брюгге".

Переможець за сумою двох матчів вийде в раунд плей-офф Ліги чемпіонів, де зустрінеться з кращою командою пари "Базель" (Швейцарія) - ЛАСК (Австрія). Команда-невдаха продовжить виступ на груповому етапі Ліги Європи УЄФА.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: