• Головна
  • Новини
  • Держвиконавці сотнями привласнювали автомобілі зі штрафмайданчиків

17.03.2020, 14:11

Держвиконавці сотнями привласнювали автомобілі зі штрафмайданчиків

Міністр юстиції України Денис Малюська повідомив про викриття працівників Міністерства юстиції України, які підозрюються у системному заволодінні автомобілями, що потрапили на штрафмайданчики у зв'язку з арештами чи обтяженнями.

Про це він поінформував у Facebook.

«Як і обіцяв, історії з затриманнями працівників Мін'юсту продовжуються (і навіть ця ще далеко не остання). Весна ж - пора саджати. На цей раз відзначилися працівники державної виконавчої служби (Дніпровський район м.Києва), які [нібито/можливо/імовірно] спільно з працівниками сервісних центрів МВС обирали собі автомобілі на штрафмайданчиках до вподоби, [нібито/можливо/імовірно] підробляли судові рішення та документи виконавчих проваджень, [нібито/можливо/імовірно] оформляли автомобілі на підставних осіб та реалізовували або користувались ними», - зазначив Малюська.

Він уточнив, що йдеться про групу осіб, а саме - кілька десятків, яка підозрюється у системному заволодінні автомобілями громадян, які потрапили на штрафмайданчики у зв'язку з арештами чи обтяженнями.

Орієнтовна кількість автомобілів - кілька сотень, зазначив міністр.

«Злочинну діяльність припинено. Тривають слідчі дії. Подяка йде працівникам Національної поліції України, Офісу Генпрокурора, Управлінню внутрішньої безпеки Мін'юсту та керівництву ДВС, яке звернуло увагу правоохоронців на таке неподобство. Далі буде… », - написав Малюська.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: