• Головна
  • Новини
  • Депутатка Львова не хоче, щоб мер називав її "дівчатком"

15.08.2021, 17:01

Депутатка Львова не хоче, щоб мер називав її "дівчатком"

«Під час засідання виконавчого комітету (Львівської міської ради) ми обговорювали типове положення про виконавчі органи Львівської міської ради. Я і Гелена Пайонкевич мали різні позиції щодо розуміння певних норм закону, тож між нами відбулася фахова дискусія. Звертанням до нас "Дівчатка, не сваріться" міський голова вирішив зупинити це обговорення.

Про це пише Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На мою думку, некоректно таким чином зупиняти дискусію двох фахівчинь, які виконують свою роботу. Тому, звичайно, таке звертання можна оцінити як прояв сексизму. У робочій ситуації воно було недоречним і знецінюючим», – розповідає депутатка фракції «Європейська Солідарність» Уляна Пак.

Колегу підтримала депутатка Львівської облради Ольга Березюк, яка написала на своїй фейсбук-сторінці, що Андрій Садовий мав би вибачитись за свої слова.

«Є ще люди, які досі стверджують, що сексизму в політиці немає? Він є. І, на жаль, дуже часто це демонструють люди, які займають найвищі посади. Було б добре, якби Садовий попросив пробачення».

Уляна Пак у коментарі виданню 50vidsotkiv.org.ua/ також зазначила, що для неї вибачення міського голови не є принциповою позицією. Важливо, аби надалі таких звертань на її адресу не лунало.

«Таке звертання я не сприймаю як особисту образу, але б хотіла, щоб мене розцінювали як фахівчиню, а не як «дівчинку». Не можу сказати, що вимагаю вибачень, але хочу, щоб надалі до мене так не зверталися.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: