• Головна
  • Новини
  • ДТП на дорозі Київ - Чоп у Буському районі - двоє загиблих

23.06.2020, 12:45

ДТП на дорозі Київ - Чоп у Буському районі - двоє загиблих

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі «Київ - Чоп», неподалік  села Чучмани Буського району на Львівщині. Внаслідок події двоє осіб загинули, ще троє отримали травми.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 23 червня, близько 7.50,  на автодорозі «Київ - Чоп», неподалік  села Чучмани Буського району.

Як попередньо встановили правоохоронці,  водій мікроавтобуса «Мерседес» - 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику «Рено», яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося  зіткнення.

Від отриманих травм на місці події загинуло двоє пасажирів автомобіля  «Мерседес», віком 34 та 28 років -  мешканці Золочівського району. Водій мікроавтобуса та його пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «Рено», його діагноз уточнюється. 

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3  ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають покарання - позбавленням волі від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вирішується питання про затримання водія автомобіля «Мерседес» у порядку  ст. 208. Кримінального процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.  

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/dtp/policzejski-rozsliduyut-obstavini-smertelnoji-dtp-na-lvivshhini/
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: