05.09.2021, 11:39

Цього року «Форум видавців» у Львові відбудеться

Всі події ярмарку відбуватимуться наживо на 11-ти локаціях в середмісті Львова. Презентації, автограф-сесії, дискусії та воркшопи. Близько 400 подій.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Для справжніх фанатів ярмарку організатори пропонують квитки на всі дні, придбати їх можна лише до 15 вересня. А квиток на одноразовий вхід вигідніше придбати онлайн, аніж на місці.

Квитки можна придбати онлайн на сайті 

150 грн - квиток на всі дні, у продажу онлайн до 15 вересня

50 грн - квиток на одноразовий вхід, у продажу онлайн

60 грн - квиток на одноразовий вхід. Його можна придбати біля входу на ярмарок.

Вхід безкоштовний для: осіб з інвалідністю, учасників АТО, осіб з багатодітних сімей, переселенців, дітей до 16-ти років та пенсіонерів.

Нагадаємо, торік Львівський книжковий ярмарок було скасовано через пандемію COVID-19.

Нагадаємо, наймасштабніша культурна подія України 28 BookForum в цьому році відбудеться 15-19  у Львові вперше за всю історію у гібридному форматі: онлайн та офлайн.  Програма фестивалю налічує 120 подій,  250 учасників, зокрема - 25 іноземних авторів з 21 країни світу.

Всі ці події детально розкриватимуть фокусну тему цьогорічного фестивалю — “Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними”. Куратор фокусної теми - відомий український перекладач та літературознавець Юрко Прохасько. 

Цього року вперше в історії незалежної України Нобелівська лауреатка братиме участь в українському літературному фестивалі. Це - почесна гостя фестивалю, Нобелівська лауреатка, володарка премій “Ніке” Ольга Токарчук. 

Почесний гість - володар Нагороди за найкращий сценарій на 58-му Каннському кінофестивалі Ґільєрмо Арр’яга - також завітає до Львову вперше. Фільми за його сценаріями здобули премію BAFTA та номіновані на “Оскар”. Ґільєрмо Арр’яга представлятиме на 28-му Львівському міжнародному BookForum сучасних авторів Південноамериканської літератури.

Також на BookForum ділитимуться досвідом спеціальні гості - 93-річна психотерапевтка, що пережила Голокост, письменниця Едіт Еґер, іспанська письменниця та художниця Ірен Сола.

Цього року 28 BookForum знов запрошує на спецпроєкти партнерів: дискусії з провідними письменниками престижної премії EUPL; зустріч з молодими поетами Європи з  Versopolis; побачити нову мапу України, книжку про нацспільноти та віртуально подорожувати Кримом з  Ukraїner; дискусії про переклади з Translatorium; познайомитися з авторами сучасної Азербайджанської літератури; послухати зірок PEN та чимало іншого.

Минулого року фестиваль відбувся онлайн, записи зустрічей досі доступні на сайті форуму. В 2021-го року 28 BookForum відбудеться в гібридному форматі: офлайн та онлайн, тож приєднатися до головної культурної події України можна зі всього світу.

Улюблені затишні локації львів'ян теж цього року кипитимуть фестивальним життям: 28 BookForum розвернеться на площі Ринок, у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, Музеї етнографії та художнього промислу Інституту Народознавства НАН України та у Радіогаражі. 

Усі події 28 BookForum — безкоштовні. Онлайн-трансляції дивіться на сайті bookforum.ua.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: