• Головна
  • Новини
  • Це тільки початок: Суркіс емоційно прокоментував перемогу "Динамо" у Суперкубку України

26.08.2020, 16:58

Це тільки початок: Суркіс емоційно прокоментував перемогу "Динамо" у Суперкубку України

Почесний член УЄФА Григорій Суркіс відвідав роздягальню київського "Динамо" після перемоги "біло- синіх" в Суперкубку України, щоб привітати команду і її наставника Мірчу Луческу з отриманням трофея.

Брат президента "Динамо" впевнений, що клуб може повернутися на стежку перемог з новим тренерським штабом, пише 24Спорт. Слова Суркіса наводить YouTube-канал "Динамо".

Давайте будемо стриманими, перш за все, тому що це маленький крок до майбутніх, можливо, перемог. До повернення знаменитого клубу на переможну ходу. І тоді ми будемо говорити, що це не маленький тортик, а ласощі, які всі вболівальники можуть відчувати в кожному матчі та, власне кажучи, цей крок сьогодні дає надію.

"Зараз про це сказав головний тренер, це маленький-маленький подарунок і самим хлопцям, і клубу, і вболівальникам. І надії на те, що велика перемога буде через кілька тижнів, коли ми потрапимо до групи Ліги чемпіонів. Тому не будемо сьогодні дуже емоційними, давайте будемо стриманими, будемо чекати подальшого продовження феєрії, пов'язаної з перемогами нашого клубу", – заявив Григорій Суркіс.

Нагадаємо, київське "Динамо" та донецький "Шахтар" зіграли в матчі за Суперкубок України. Перемогу отримало "Динамо". За матч Кияни завдали лише три удари по воротах. Всі вони були точними й стали голами.

"Шахтар" же до кінця матчу показав володіння м'ячем у 71%, Луїш Каштру пішов у ва-банк і зняв з гри двох центральних захисників. Але врятувати матч не вдалося.

Мірча Луческу же святкує перший трофей на чолі "Динамо". Вже у другому матчі. При цьому у грі проти "Шахтаря", де він був головним тренером 12 років. І з яким виграв сім Суперкубків України.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: