• Головна
  • Новини
  • ЦВК спробує якомога довше не допускати Саакашвілі до виборів, - прогноз адвоката

26.06.2019, 09:43

ЦВК спробує якомога довше не допускати Саакашвілі до виборів, - прогноз адвоката

ЦВК спробує якомога довше не допускати "Рух нових сил Михайла Саакашвлілі" до виборів.

Про це на своїй сторінці у ФБ написала адвокат Валерія Коломієць. 

Зокрема, Valeria Kolomiets написала: "... і тепер про головне..., про вчорашнє (25 червня) рішення Шостого апеляційного адміністративного суду міста Києва у справі "Рух нових сил Михайла Саакашвлілі" vs. Центральна виборча комісія.

Суд визнав, що:
- перелік підстав за яких ЦВК має право відмовити у реєстрації кандидатів у народні депутати є вичерпним;
- підставою для відмови ЦВК у реєстрації кандидатів у народні депутати від Партії було ніби то неподання протоколу позачергового з"їзду, на якому було затверджено списки відповідних кандидатів;
- але... відповідно до довідки самої ЦВК, відповідний протокол був ними отриманий разом з іншими документами 20.06.2019 року;
- просто він їм не сподобався. Фактично ЦВК замість допомоги нам та нашим виборцям у реалізації своїх прав та участі у виборчому процесі вирішило втрутитися у внутрішні процеси конкретної політичної партії та позбавити усіх членів списків та їхні команди права участі у виборах.

Що буде далі? Учора (25 червня) копію даного рішення отримав представник ЦВК, але я більш ніж впевнена, що замість того, аби розглянути на вчорашньому засідання наші документи повторно, вони не раніше як завтра подадуть апеляційну скаргу і будуть здійснювати усі дії, аби не допускати нас до законного виборчого процесу якомога довше.

Що ж, можна лише подякувати ЦВК за додатковий піар та щоденну підвищенну увагу преси! Не знаю, чи вони розуміють що наш поїзд уже не зупинити і що будь-які їхні подальші обмеження наших прав - не просто не зупиняє будь-яку іншу діяльність, а лише підливає масла до вогню".

На фото - Валерія Коломієць під час судового засідання у справі "Рух нових сил Михайла Саакашвлілі" проти ЦВК, фото із ФБ-сторінки Валерії Коломієць.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: