• Головна
  • Новини
  • Чому «Слуга народу» із нуля отримала понад 4000 місцевих депутатів – версія ОП

28.10.2020, 19:33

Чому «Слуга народу» із нуля отримала понад 4000 місцевих депутатів – версія ОП

Партія «Слуга народу» збільшила своє представництво в місцевих радах з нуля до 4 тисяч.

Про це повідомив у Фейсбуці радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

«Слуга народу», маючи нуль депутатів (уважно цифру прочитайте) на старті, отримала понад 4 тисячі депутатів рад різних рівнів по всій країні», - зазначив він.

За його словами, «тонни добірних фейків і тотальний інформаційний негатив реально шокували суспільство». «Воно (суспільство) налякане, принижене, розчароване, розшматоване ... І воно (суспільство) відверто плюнуло на все. Не хоче голосувати. Ні за кого», - заявив Подоляк.

«І як наслідок - підсумкові цифри, які породили у «мертвих» політиків знову ілюзії. Тому що, при явці вдвічі більшій всі ці «анклавні партії» (ОПЗЖ і ЄС) отримують свої традиційні 8-12% відмобілізованих і роздратованих. Не голосують ж сьогодні тільки помірні. А тому подивимося трохи пізніше на реальну електоральну картинку...», - уточнив він.

«Втім, я навіть не про це. Тому що ЦЕ занадто очевидно. Я - про куди більш важливе. Про друзів. Про соратників. Дивіться, в чому парадокс. Президент Володимир Зеленський запропонував нові формати політики - заходьте і робіть. Він відкрив двері і каже: «Хлопці, будь ласка». Ламайте, будуйте замість, пропонуйте і ... відповідайте. Навіть, коли боляче і незрозуміло. І коли не гладять по голівці. Але хіба ВО говорив, що витиратиме комусь pr-шмарклі, водитиме за ручку, пояснюватиме, нарешті, що робити у конкретній раді? Максими сьогодні тільки дві: не красти і не відмовлятися від відповідальності. І реально оцінювати свої можливості. І боротися, добре розуміючи брехливість і цинізм "старья"», - підсумував Подоляк.

Нагадаємо, у партії «Слуга народу» заявили, що, за результатами обробки даних із 70% виборчих дільниць, політсила посідає перше місце на місцевих виборах в обласні та районні ради.

Так, за інформацією «Слуги народу», їхня партія отримує 20% місць в обласних радах, одночасно «Європейська солідарність» - 16%, «Опозиційна платформа - За життя» - 13%, ВО «Батьківщина» - 10%, «За майбутнє» - 7%.

Крім того, за даними політсили, «Слуга народу» на даний час отримує 17% мандатів у районних радах; при цьому партія «Опозиційна платформа - За життя» отримує 15%, «Євросолідарність» - 13%, ВО «Батьківщина» - 9%, «За майбутнє» - 8%.

В Україні 25 жовтня відбулися чергові місцеві вибори.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: