• Головна
  • Новини
  • Чоловік у районному Миколаєві викрав ВАЗ-2101: до Львова не доїхав

06.03.2020, 16:07

Чоловік у районному Миколаєві викрав ВАЗ-2101: до Львова не доїхав

Сьогодні, 6 березня, близько 8-ї години ранку, патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що протягом ночі в містечку Миколаїв невідомі особи заволоділи автомобілем ВАЗ 2101 червоного кольору.

Про це повідомили в Патрульній поліції Львівщини. 

Усі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування. За лічені хвилини на вулиці Стрийській, інспектори помітили вказаний автомобіль. Транспортний засіб зупинили. 31-річного водія одразу затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділ поліції. Чоловіка затримають за ст.208 КПК України і помістять в ізолятор тимчасового тримання.

Водночас на автодорозі Київ — Чоп, патрульним на службовий планшет надійшло звернення, про заволодіння автомобілем Renault Megane.

Заявник перебував у цей момент в Києві. З його слів, він здав в оренду свій автомобіль незнайомому для себе громадянину і основною умовою було те, що він не виїжджатиме за межі столиці. Зранку чоловік побачив, що його автомобіль у Львівській області, а орендар не відповідає на дзвінки.

Патрульні в телефонному режимі тримали зв'язок із заявником, який детальніше повідомляв місце де перебуває його автомобіль.

Неподалік населеного пункту Старий Яричів, інспектори помітили цей транспортний засіб. В салоні перебували чотири особи. При перевірці документів, патрульні виявили, що водійські права мають ознаки підробки та фото на ньому іншої особи. Пояснити про те, чий автомобіль і де вони його взяли, чоловіки відмовились.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вдалося встановити, що водієві 29 років і він з Сумської області, а також перебуває в розшуку Сихівським відділом поліції за угон автомобіля. Раніше судимий за крадіжки та грабежі та шахрайство. На даний час проживає у Львові. Решта обставин події встановлюють.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: