• Головна
  • Новини
  • Чиновники зможуть надавати послуги через месенджери - уряд запускає “пілот”

05.12.2019, 12:33

Чиновники зможуть надавати послуги через месенджери - уряд запускає “пілот”

Кабмін планує запустити можливість спілкуватися з державними органами через месенджери, також уряд запускає пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з віддалених робочих місць.

Про це у Facebook повідомив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

За його словами, можливість спілкування з держорганами через месенджери здешевить вартість одного контакту для бюджету та дозволить обслуговувати громадян якісніше.

"Ми запускаємо пілот, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян в месенджерах з віддалених робочих місць.

Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію", - написав міністр.

"Найпрекрасніше в чатах є те, що так можна контролювати якість ведення діалогу.

На відміну від телефонного дзвінка, паперової відповіді або очного візиту, ми можемо налаштовувати алерти і відстежувати випадки неякісних консультацій. Це дозволить нам побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників", - додав він.

За словами Дубілета, днями запустили перші чат-консультації для Міністерства соцполітики. У найближчі місяці у Кабміні хочуть охопити усі основні напрямки.

Нагадаємо, 31 жовтня Дубілет заявив про плани уряду скоротити штат районних державних адміністрацій (РДА) на 18 449 штатних одиниць.Пізніше, 6 листопада, Дубілет повідомив, що уряд ухвалив рішення скоротити 1770 посад у Державній службі статистики.
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: