• Головна
  • Новини
  • Через смерть молодої дівчини водій виплатить 400 тис. грн

17.08.2021, 12:31

Через смерть молодої дівчини водій виплатить 400 тис. грн

Стрийський міськрайонний суд Львівщини визнав винним у вчиненні смертельної аварії п’яного водія Mitsubishi Lancer. Унаслідок ДТП загинула молода дівчина, а її неповнолітня сестра травмувалась. Водія ув’язнили на п’ять років тюрми та зобов’язали виплатити 400 тис. грн.

Про це пише Zaxid.net.

Як вказано у вироку суду, аварія трапилась на початку червня 2018 року. Пізно ввечері 2 червня двоє сестер разом зі своїми подругами пішли в нічний клуб у смт Журавно. Після вечірки до них підійшли знайомі хлопці та запропонували підвезти їх додому. Компанія була велика, тому люди сіли у два різних авто. Дівчата поїхали у авто Mitsubishi Lancer, водій якого їхав з суттєвим перевищенням швидкості і спричинив ДТП, в’їхавши у дерево. Унаслідок аварії одна дівчина загинула, а її неповнолітня сестра травмувалась. Вік обвинуваченого та потерпілих у вироку суду не вказаний.

За свідченнями очевидців, водій Mitsubishi Lancer їхав з суттєвим перевищенням швидкості. Потерпіла, що вижила у цій ДТП, сиділа на передньому сидінні та заявила у суді, що водій їхав зі швидкістю 130 км/год. Згідно з висновком медиків, водій був у стані алкогольного сп’яніння. У суді винуватець ДТП частково визнав свою провину.

Дослідивши матеріали справи, суддя Назар Янів визнав водія Mitsubishi Lancer винним у вчиненні смертельної ДТП та ув’язнив на п’ять років тюрми. Його також зобов’язали виплатити матері сестер 400 тис. грн моральної компенсації. На вирок може бути подана апеляція.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: