• Головна
  • Новини
  • І тоді Зеленського звинуватять, що він збагачується на війні

04.06.2019, 22:54

І тоді Зеленського звинуватять, що він збагачується на війні

"Український виборець, який не вважає Росію відповідальною за війну і шукає ворога у власній хаті, просто в цій війні на боці Росії, а не України?", - про це пише на ФБ журналіст Віталій Портников.

Віталій Портников:

"Володимир Зеленський говорить в Брюсселі про необхідність посилення тиску на Росію і примусу цієї країни до миру шляхом спільних дій Заходу і України. Правильна і абсолютно логічна постановка питання новим президентом. Але є інші питання.

Перше - чи розуміє Володимир Зеленський, що ця його заява - визнання правильності і, що найголовніше, безальтернативності курсу, який всі ці роки проводив президент Петро Порошенко?

Друге - чи розуміє Володимир Зеленський, що заявами про «примус Росії до миру» він фактично знищує навіть теоретичні можливості для діалогу з Володимиром Путіним. Навіть діалогу через посередників.

Третє - чи розуміють українські олігархи, які ставили на Зеленського, щоб закінчити «ось це все», що «ось це все», швидше за все, не скінчиться, а посилиться і їм не бачити російських прибутків як своїх вух.

Четверте - чи розуміє виборець Володимира Зеленського, який досі впевнений, що війна триває не тому, що це потрібно Путіну і Росії, а тому, що на ній «збагачувалося» українське керівництво, що конфлікт буде тривати і може навіть посилитися - якщо посилиться "примушення до миру".

П'яте - коли мине кілька місяців, а війна все ще буде тривати, чи зрозуміє цей виборець, хто його справжній ворог або тепер вирішить, що війна не закінчується просто тому, що на ній збагачуються Зеленський і Коломойський?

І останнє питання - може нам потрібно сказати правду хоча б самим собі і зрозуміти, що український виборець, який не вважає Росію відповідальною за війну і шукає ворога у власній хаті, просто в цій війні на боці Росії, а не України?".

Фото - Вести-UA

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: