• Головна
  • Новини
  • Через образи на адресу Зозулі «Альбасете» відмовився виходити на другий тайм

16.12.2019, 10:30

Через образи на адресу Зозулі «Альбасете» відмовився виходити на другий тайм

Матч другого дивізіону Іспанії (Сегунди) між «Райо Вальєкано» і «Альбасете» призупинили після першого тайму і згодом відклали в зв'язку з образами на адресу українського нападника «Альбасете» Романа Зозулі.

Як повідомляє ABC, фанати господарів наприкінці першого тайму почали викрикувати на адресу українця різні образи, основною тематикою яких стало гасло «Зозуля - нацист». Через це «Альбасете» відмовився виходити на другий тайм зустрічі.

У перерві по стадіону повідомили, що в разі припинення вигуків на адресу нападника, матч відновлять. Однак вболівальники не перестали ображати Зозулю і в «Альбасете» прийняли рішення не повертатися на поле. Після першого тайму рахунок у матчі 0:0.

Нагадаємо, що в зимове трансферне вікно сезону 2016/2017 Зозуля мав перейти в «Райо Вальєкано» з «Бетиса» на правах оренди до кінця сезону. Однак, гравець був змушений повернутися в севільський клуб, оскільки фанати «Райо» звинуватили його в нацизмі і заблокували його перехід. Підставою для таких звинувачень стало те, що Зозуля активно підтримував українську армію.

Варто відзначити, що натомість фанати «Альбасете», а також гравці та тренерський штаб нинішнього клубу українця неодноразово висловлювали підтримку на адресу Зозулі в зв'язку з різними звинувачення на політичному ґрунті.

У нинішньому сезоні Зозуля забив три голи і віддав гольовий пас в 16 матчах за «Альбасете». Його контракт з клубом розрахований до 2021 року. «Альбасете» посідає 8-е місце в турнірній таблиці Сегунди.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: