• Головна
  • Новини
  • Через аварійні відключення світла у Львові понад 20 людей застрягли у ліфтах

15.05.2024, 10:17

Через аварійні відключення світла у Львові понад 20 людей застрягли у ліфтах

Через відключення електроенергії вчора та сьогодні у Львові понад 20 людей застрягли у ліфтах. На місцях працювали аварійні бригади ЛКП «Львівсвітло» та допомагали людям вибратись із кабін. Мерія наполегливо закликає мешканців під час відключень не користуватись ліфтами.

Вчора у Львові та області ввели графіки аварійних відключень електроенергії. Відтак вчора ввечері по місту було зафіксовано 17 застрягань в ліфтах, сьогодні зранку – 4. Аварійні бригади визволяли людей з кабін в оперативному порядку.

«Наполегливо просимо мешканців не користуватися ліфтами під час повітряної тривоги та відключення електропостачання, а також не дозволяти робити це дітям, адже за таких умов, щоб вивільнити особу, яка застрягла у ліфті, необхідно більше години часу. Дбайте про свою безпеку і безпеку своїх дітей», – закликають у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Нагадаємо, зі вчорашнього дня, 14 травня, через дефіцит потужності, який виник через масовані атаки росіян по обʼєктах критичної інфраструктури України, по всій країні запровадили графіки аварійних відключень електроенергії.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: