• Головна
  • Новини
  • Букмекери пропонують нівроку заробити на нічиїй у матчі Литва - Україна

05.09.2019, 17:33

Букмекери пропонують нівроку заробити на нічиїй у матчі Литва - Україна

7 вересня збірна України з футболу відновить виступи у відбірковому турнірі Євро-2020. Команда у гостях зустрінеться з національною збірною Литви.

Букмекери в цьому протистоянні вважають беззаперечними фаворитами підопічних Андрія Шевченка, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу збірної України приймає ставки з коефіцієнтом 1,30, на нічию - 5,00, на виграш литовців - 11,00.

Історія матчів збірних України і Литви налічує 8 зустрічей. У п'яти поєдинках перемагали українці (1993 рік - 2:1 у Вільнюсі, 1995-й - 3:1 у Вільнюсі, 1996-й - 5:2 у Києві, 2007-й - 1:0 в Одесі та 2010-й - 4:0 у Харкові). Прибалтійська команда вигравала двічі (1994-й - 2:0 у Києві, 2007-й - 2:0 у Каунасі). Був і нічийний матч (2014-й - 0:0 у Києві).

Збірна України прекрасно стартувала у групі В відбору Євро-2020, і поєдинок у Литві має підтвердити її права на роль лідера. На нещодавній прес-конференції на НСК "Олімпійський" головний тренер нашої збірної відзначив, що команду не обтяжує "тягар лідера", а до матчу з литовцями треба підходити з усією серйозністю.

"З приводу "тягаря лідера" скажу, що перед початком відбіркового циклу була поставлена ​​задача потрапити до фінальної стадії. Моя роль полягає в тому, щоб підготувати команду, яка покаже не лише результат, але і якісний футбол", - сказав, крім іншого, Шевченко.

Матч обслуговуватимуть судді з Боснії і Герцеговини. Головним арбітром поєдинку призначений Ірфан Пельто. На лініях йому допомагатимуть Сенад Ібрісімбегович та Давор Бельж. Обов'язки четвертого арбітра покладені на Драгана Петровича.

Поєдинок Литва - Україна пройде у Вільнюсі на 5-тисячному стадіоні ЛФФ, обладнаному полем зі штучним покриттям. У прямому ефірі зустріч, яка розпочнеться о 19.00, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна - 10 очок (після 4-х ігор), Люксембург - 4 (4), Сербія - 4 (3), Португалія - ​​2 (2), Литва - 1 (3).

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: