• Головна
  • Новини
  • Будівництво житлового коплексу у Львові на Пасічній, 84: влада домовилась із забудовником

03.08.2021, 11:10

Будівництво житлового коплексу у Львові на Пасічній, 84: влада домовилась із забудовником

Як повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, будівництво на вул. Пасічній, 84 відбуватиметься відповідно до початкових показників, які передбачалися у містобудівних умовах та обмеженнях. Також забудовник передбачає пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону.

Про це повідомила пресслужба міської ради. 

«Півроку витратили, щоб «переконати» забудовника на вул. Пасічна, 84 і скоригувати проект. Врешті-решт, ми фактично повернулись до початкових цифр. І, що особливо важливо для міста, – забудовник передбачає пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Це було принциповою позицією, адже новий ЖК та офіси з’являться саме на місці великої парковки, де ставили авто львів’яни з навколишніх будинків.

Отож, якщо говорити мовою цифр, то ситуація тепер така.

Офіси – на сьогодні цифри сходяться один до одного з первісними намірами – 4400 кв м приміщень громадського призначення. Нагадаю, забудовник зменшив площі офісів майже втричі, порівняно з тим, що обіцяв у першому проекті.

Загальна площа житла: містобудівні видавались на майже 8 тисяч квадратних метрів, потім забудовник збільшив до 13 230 кв м, станом на сьогодні – погодили 9260 кв м.

Паркомісця – фінально буде 228 паркомісць на 160 квартир і офіси. І на останньому виконкомі представник забудівельної компанії пообіцяв, що мешканці із сусідніх будинків матимуть змогу на пільгових умовах ставити тут машини в нічний час.

Забудовник уже офіційно скоригував проект і подав зміни до дозволу через міську інспекцію ДАБК. Що ж, будемо далі стежити, як на Пасічній втілюватимуть описане вище. У разі відхилення від узгодженого проекту, будемо реагувати», - повідомив Любомир Зубач.

Нагадаємо, 6 березня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ПП "І.Куш" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Пасічній, 84 (будинки №1 та №2 на генплані) у Львові.

За даними порталу YouControl, як пишуть Варіанти, ПП "І.Куш" зареєстроване з 1994 року у Львові на вул. Пасічній, 84, займається наданням інших індивідуальних послуг. Керівником та власником фірми є львів'янка Леся Андрусяк. Розмір статутного капіталу підприємства становить 200 740 грн.

Андрусяк належить ще ПП "Соната сервіс груп", якому у 2019 році дозволити збудувати на вул. Замарстинівській, 127 житловий будинок з шумозахисним екраном, а також будфірма ТзОВ "Бізнес Естейт", що зводить на вул. Зеленій, 115б, на місці лаботарорного корпусу та складу металів, офісний центр з паркінгом.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: