• Головна
  • Новини
  • Brexit: парламент Великої Британії проти повторного референдуму

14.03.2019, 20:46

Brexit: парламент Великої Британії проти повторного референдуму

Парламент Великої Британії проголосував проти проведення повторного референдуму про вихід зі складу Європейського Союзу.

За поправку, яка пропонувала проведення повторного референдуму, проголосували 85 депутатів, проти — 334, повідомило Громадське.

Така поправка доручала прем'єр-міністерці країни подати запит на продовження 50 статті для проведення другого референдуму про Brexit.

Сьогодні, 14 березня, парламент також має проголосувати за або проти відтермінування Brexit.

Напередодні депутати парламенту Великої Британії не підтримали рішення про те, щоб вихід Британії з Євросоюзу відбувся без угоди. При цьому угоду щодо Brexit напередодні депутати відхилили.

Нагадаємо, 12 березня депутати парламенту Великої Британії не підтримали оновлену угоду щодо Brexit, яку прем'єрка Тереза Мей уклала з лідерами Євросоюзу. Вона стосувалась вирішення питання кордону між Північною Ірландією та республікою Ірландія.

12 березня голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер та прем'єрка Британії Тереза Мей погодили оновлену угоду по Brexit. Утім Юнкер застеріг — депутати мають останній шанс її погодити.

Як повідомлялось, 15 січня депутати парламенту Британії відхилили угоду про вихід країни з Євросоюзу, на якій наполягала Тереза Мей.

Головним каменем спотикання тоді стало питання про те, як виглядатиме єдиний сухопутний кордон Великої Британії з ЄС, між Північною Ірландією та республікою Ірландія.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: