• Головна
  • Новини
  • Брат кандидата у мери Львова відремонтує вулицю у селі Львівської області за 13 млн грн

08.10.2020, 13:05

Брат кандидата у мери Львова відремонтує вулицю у селі Львівської області за 13 млн грн

Братковицька сільська рада (Городоцький район) 1 жовтня уклала договір із ТОВ «Добрі дороги» на капітальний ремонт сільської вулиці Зеленої за 13,1 млн грн.

Про це повідомляється на порталі публічних закупівель Prozorro, пишуть Наші гроші. Львів.

Окрім переможця участь у торгах взяла лише одна компанія МПП «Воля-М». Пропозиція конкурента була на 1 тис. грн дешевшою, однак тендерний комітет відхилив пропозицію фірми, оскільки учасник торгів не підтвердив наявність аналогічного досвіду та не надав ще низку обов’язкових документів.

Згідно з угодою, ТОВ «Добрі дороги» замінить дорожнє полотно, нанесе розмітку та встановить дорожні знаки. Роботи мають завершити до кінця 2022 року або до повного виконання робіт. За договірною ціною, витрати фірми на зарплати складуть 1,1 млн грн, тобто 8,4% від суми закупівлі, а прибуток — 128 тис. грн, близько 1%.

Компанія «Добрі дороги» зареєстрована у селі Завидче (Радехівський район). Його власниками є Марія Брезіцька та Роман Брезіцький, через ТОВ «Консалт Девелоп», який є братом Назарія Брезіцького, кандидата на посаду голови Львівської ОТГ, засновника ГО «Ідея міста» та місцевого активіста.

Він відомий здебільшого своїми рекламними білбордами та тим, що минулого року побив колишнього консула України в Мюнхені Володимира Цвіля. Крім того, останнім часом родина Брезіцьких неодноразово потрапляла на шпальти місцевих медіа через незаконне будівництво.

Зокрема, кандидат на посаду міського збудував альтанку на розі вулиць Тарнавського та Львів Толстого, попри відсутність на це дозволів. За словами очільниці управління охорони історичного ЛМР Лілії Онищенко, будівництво оформлено на його дружину.

А його мати, Галина Брезіцька, нещодавно розпочала незаконне будівництво на захопленій ділянці поблизу ринку «Добробут». Як повідомляв заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, 5 жовтня представники мерії виявила самовільне захоплення земельної ділянки, на якій компанія «Перлина Львова», де співвласницею є Галина Брезіцька, розпочала самовільне будівництво.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: