• Головна
  • Новини
  • Бокс: Джошуа переміг Пулєва у бою за титул чемпіона світу. Відео

13.12.2020, 11:37

Бокс: Джошуа переміг Пулєва у бою за титул чемпіона світу. Відео

Британський боксер Ентоні Джошуа нокаутував болгарина Кубрата Пулєва в поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі.

Як повідомляє Суспільне Спорт, уперше бій Джошуа - Пулєв було заплановано ще в 2017 році, однак відбувся він тільки у грудні 2020 року. До цього поєдинку обидва бійці підійшли зі схожими показниками: понад 20 виграних боїв, 1 поразка у кар'єрі.

Кубрат Пулєв програв достроково Володимиру Кличку, Ентоні Джошуа - Енді Руїсу-молодшому. На кону бою Джошуа - Пулєв були усі чемпіонські пояси британця.

У першому раунді бою Ентоні Джошуа віддав центр рингу болгарину, але Кубрат не міг скористатися перевагою: він ніяк не міг підступитися до свого суперника через різницю у габаритах.

Найактивніший раунд на старті бою - третій. Ентоні Джошуа двічі відправляв Кубрата Пулєва у нокдаун, але той підіймався та продовжував бій.

У наступних раундах британець не дотискав суперника, дозволив тому прийти до себе, але спокійно перепрацьовував Пулєва у кожній 3-хвилинці, забираючи очки. Упродовж усього бою Кубрат пропускав чимало аперкотів від Ентоні Джошуа - причому не поодиноких ударів, а одразу кілька в одній серій.

У дев'ятому раунді одним з аперкотів Ентоні похитнув Пулєва, після чого британець наніс ще два удари і болгарин впав - третій нокдаун.

Пулєв зміг піднятися, але Джошуа моментально завдав удар з правої - і закрив бій. Учетверте Кубрат Пулєв не піднявся, перемога нокаутом у дев'ятому раунді для Ентоні Джошуа.

Одразу після бою британець заявив, що його ціль - стати абсолютним чемпіоном світу, тому він прагне провести наступний бій з Тайсоном Ф'юрі.

31-річний Ентоні Джошуа провів 25 поєдинків серед професіоналів, у 24-ти з яких перемагав (22 — нокаутом). Один бій програв (проти американця мексиканського походження Енді Руїса-молодшого якому на той час було 29 років).

39-річний Кубрата Пулєв провів 30 поєдинків серед професіоналів, у 28-ми з них перемагав (14 — нокаутом). Дві зустрічі програв.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: