• Головна
  • Новини
  • Богдан зізнався, що шепоче на вухо Зеленському та що переслідує його ще з дитячого садочка

16.09.2019, 12:55

Богдан зізнався, що шепоче на вухо Зеленському та що переслідує його ще з дитячого садочка

Керівник Офісу президента Андрій Богдан зазнався, що часом шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради й підказує ідеї.

Про це, зокрема, йдеться в інтерв’ю Богдана BBC

На запитання, що він найчастіше шепоче президенту, Богдан відповів: "Це поради, це ідеї, які виникають. Якщо це зараз не сказати, а сказати потім, то буде втрачено момент.

Ця найпопулярніша фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давай озвучимо парі – або ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в Офісі, воно не було б так актуально. От зараз – якраз це був той момент".

Богдан констатував, що з його образу нашіптувальника "багато хто сміється, в тому числі жартує "95 квартал".

На запитання, чи президент часто дослухається до керівника свого офісу, Богдан відповів: "Ви недооцінюєте президента. Всі рішення приймає президент. У нас є домовленість, і вона дотримується вже більше ніж рік: ми всі визнаємо право Володимира Зеленського приймати рішення. При цьому він визнає наше право висловити свою думку".

На запитання, чи не зачепило його те, що у фільмі про перші 100 днів президента Зеленський сказав, що Богдану треба заспокоїтись, керівник ОП відповів: "Він мене постійно заспокоює, мене це переслідує ще з дитячого садочка, коли мої батьки мене постійно заспокоювали".

Нагадаємо, 12 липня під час візиту до Дніпра президент Зеленський і міський голова Дніпра Борис Філатов побилися об заклад про те, що мер піде у відставку, якщо Центральний міст не відремонтують до 14 вересня.

7 вересня Філатов продемонстрував новий міст.

14 вересня Зеленський приїхав подивитися на нього і заявив, що "міст є, але до його якості є питання" – тож парі триває до висновку комісії щодо стану мосту.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: