22.10.2019, 21:58

Білогорща хоче приєднатися до Львова

Сьогодні, 22 жовтня, на сайті міськради з'явилась петиція мешканців Білогорщі про приєднання до Львова.

Питання стосується земель, які розташовані в р-ні Білогорща м. Львів, пояснив автор петиції  Ярослав Сенишин.

На даний час дана територія, як і більшість території Білогорщі відноситься до земель с/ради Зимна Вода. За наявною інформацією, території Білогорщі, будуть приєднанні до територій м. Львова, після погодження на всіх рівнях передбачених законодавством України.

"Поцікавившись більш детально, щодо приєднання даних територій до м. Львова, виявлено – певні території не включені в проектовані межі м. Львова. А саме – землі, які примикають, до вулиць : Білогорська третя, Білогорська п’ята, Іванюти М., Білогорська четверта, Сушко-Скачківської Х. На даній території, про яку «забули» - побудовані домогосподарства, а також такі, на яких воно ведеться.

Дана територія де-факто відноситься до м. Львова, так, як всі погодження та дозволи видають служби, які включені в м. Львів, усі інженерні комунікації – від м. Львова, а саме : водовідведення, газ, електроенергія.

Враховуючи, ситуацію на даний момент, дана територія залишиться, як с. Зимна Вода, що в свою чергу створює дуже багато проблем для людей, котрі проживають на даній території, а саме – дітей не можливо буде віддати в садочок, школу м. Львова, будь – які адміністративні питання (наприклад довідка про склад сім’ї,…) – потрібно їхати в Зимну Воду чи Пустомити, з даними населеними пунктами немає прямого транспортного сполучення. Виходить колапс, що де-факто територія і домогосподарства на ній : м. Львів, де-юре : с. Зимна Вода.",- пише автор петиції.

Ярослав Сенишин просимо від імені всіх власників даної території – ініціювати включення даної території в проектовані межі м. Львова і включити цю територію, щоб одним «пакетом» всі проектовані межі Львова попали на подальше погодження передбачені законодавством України.

На даний момент петиція набрала 8 голосів із 500 необхідних.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: