• Головна
  • Новини
  • Бійка у школі на Закарпатті: поліція кваліфікувала справу як хуліганство

01.03.2024, 19:51

Бійка у школі на Закарпатті: поліція кваліфікувала справу як хуліганство

Тячівська поліція встановила, що керівництво школи знало про бійку, відео якої оприлюднили в мережі. На директорку склали адмінпротокол

Як повідомили у Поліції Закарпатської області, бійка в одній зі шкіл Тячівського району почалась між двома дівчатами. Їх спробував розборонити однокласник, однак одна з дівчат почала його ображати та нецензурно висловлюватися про матір хлопця. Це і спровокувало подальші дії неповнолітнього. З цього моменту інший однокласник почав усе знімати на відео, яке потрапило в Інтернет.

За фактом бійки за участі кількох учнів у одній зі шкіл Тячівського району слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За попередніми даними поліції, жоден з учасників бійки тілесних ушкоджень не отримав.

"Правоохоронцям стало відомо, що після інциденту у школі було скликано батьківські збори. Відповідно дирекції та педколективу було відомо про подію. В результаті, за неповідомлення про факт булінгу у навчальному закладі, на директорку поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-4 КУпАП", - кажуть у поліції.

Саму подію слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. З працівниками освітнього закладу,  школярами та їх батьками поліцейські проводять необхідні слідчі дії. До справи також залучили співробітників ювенальної превенції. 

Раніше у поліції Закарпатської області повідомляли, що у ході моніторингу мережі правоохоронці виявили публікацію, в якій зафіксували побиття дівчини в одній зі шкіл Тячівського району. На відео видно, що у приміщенні навчального закладу двоє школярів штовхають та завдають ударів дівчині. Також у публікації йдеться про те, що інцидент трапився минулого тижня.

Жодних заяв чи звернень з цього приводу до правоохоронців не надходили. Поліцейські самостійно зареєстрували цю подію та розпочали перевірку. Наразі до навчального закладу виїхали інспектори ювенальної превенції, додають у відомстві.

Поліція встановлює всіх учасників конфлікту. Надалі правоохоронці проведуть роботу з колективом навчального закладу, а також з усіма присутніми під час події підлітками та їх батьками. Згодом буде надано правову оцінку події.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: