• Головна
  • Новини
  • Арахамія складе мандат, якщо в законі не буде референдуму щодо купівлю землі іноземцями

13.11.2019, 16:11

Арахамія складе мандат, якщо в законі не буде референдуму щодо купівлю землі іноземцями

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія обіцяє достроково припинити свої повноваження народного депутата, якщо в разі ухвалення закону про ринок землі, до тексту не буде внесено поправку щодо референдуму про купівлю землі іноземцями.

Про це Арахамія сказав журналістам у кулуарах парламенту, коментуючи інформацію щодо позиції представника уряду у Верховній Раді Ірини Верещук, яка заявила, що не підтримує законопроєкт про ринок землі, повідомляє Укрінформ.

«Вона почула, наприклад, обіцянку Президента щодо референдуму. Можливо вона змінить свою думку… Я їй сказав: «Дивись, ось мій мандат, я ставлю мандат на стіл. Це моя обіцянка, якщо цієї (Президента щодо необхідності проведення референдуму стосовно купівлі землі іноземцями - ред.) не буде дотримано, якщо цього не трапиться, я йду з Верховної Ради, якщо ми не додамо цю поправку», - зазначив Арахамія.

Водночас він запевнив, що жодних «репресій» фракція «Слуга народу» не застосовуватиме до тих депутатів, які не підтримають законопроєкт про ринок землі.

«А за що (карати) бідну Ірину Верещук, яка наша людина, яка прекрасно працює, справляється зі своїми обов’язками… Нехай вона собі буде проти, вона може й не утриматися, може вона почує аргументи - наші ж люди також виступають. Станом на зараз позиція у неї така», - пояснив Арахамія.

Нагадаємо, 13 листопада у Верховній Раді відбувся розгляд у першому читанні законопроєктів про відкриття ринку землі.На площі під ВР мітингують противники земельної реформи.

12 листопада, під будівлею Верховної Ради одночасно проходили дві акції з приводу земельної реформи - одна на підтримку ринку землі, інша - проти запровадження цієї реформи.

11 листопада, аграрії перекривали головні магістралі країни, протестуючи проти дій влади щодо впровадження земельної реформи.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: