16.01.2022, 16:37

Андрій Шевченко не очолить збірну Польщі

У Польській асоціації футболу (PZPN) спростовують інформацію у ЗМІ, що після звільнення з посади головного тренера італійського клубу "Дженоа" з Андрієм Шевченком розпочалися переговори про те, щоб він очолив національну збірну Польщі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у польській асоціації футболу.

"Ця інформація не відповідає дійсності", - сказали у PZPN.

У польській асоціації зауважили, що новим тренером польської команди, ймовірно, стане місцевий фахівець. У цьому контексті найчастіше називається прізвище Адама Навалки, який уже очолював збірну Польщі у 2013-2018 роках.

Як повідомлялося, у суботу, 15 січня, керівництво італійської "Дженоа" офіційно звільнило Андрія Шевченка з посади головного тренера. Шевченко очолив "Дженоа" на початку листопада. Під його керівництвом команда жодного разу не виграла у дев'яти матчах чемпіонату, зазнавши шести поразок. Єдину перемогу українець здобув у Кубку Італії, обігравши "Салернітану" (1:0).

"Дженоа" посідає передостаннє місце у Серії A з однією перемогою у 21 матчі. Від рятівного місця вже колишня команда Шевченка відстає на п'ять очок.

Контракт із Шевченком їм було розраховано до 2024 року.

Після звільнення Шевченка з посади головного тренера "Дженоа" багато ЗМІ поінформували про нібито початок переговорів із ним про те, щоб очолити національну збірну Польщі.

Раніше національна збірна Польщі залишилася без головного тренера після того, як португалець Паулу Соуза наприкінці грудня розірвав контакт з PZPN, виплативши неустойку і очолив бразильський клуб «Фламенго».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: