• Головна
  • Новини
  • Активісти розтрощили паркан на місці будівництва музею Революції гідності

18.05.2019, 14:58

Активісти розтрощили паркан на місці будівництва музею Революції гідності

У Києві на вулиці Інститутській з боку Хрещатика активісти розтрощили паркан, який огороджував частину вулиці, де має бути будівельний майданчик майбутнього Музею Революції гідності.

Про це повідомив Укрінформ.

Трохи пізніше активіст організації Сергій Мазур у Facebook написав, що на Інститутській "активісти прибрали незаконний паркан, який заважав розслідуванню убивств Небесної сотні".

Він також стверджує, що нібито "Музей Майдану уже знищив там місце смерті Героя України Плеханова. Тепер там не можна провести слідчий експеримент".

Паркан вздовж алеї Героїв Небесної сотні на вулиці Інститутській було встановлено для підготовки до будівництва Музею Революції гідності на початку року.

За словами директора Національного музею Революції гідності Ігоря Пошивайла, будівництво Меморіалу Майдану відтерміновується через слідчі дії Генпрокуратури.

Спочатку прокуратура запевняла, що слідчі експерименти будуть завершені до 20 березня, потім цей термін пересунувся ще на місяць.

За словами Пошивайла, перешкодою для будівництва музею може стати і позиція деяких родичів Героїв Небесної Сотні й громадських організацій щодо реконструкції алеї Героїв Небесної Сотні та спорудження там Меморіалу. Вони оприлюднили заяву, що будувати Меморіал не потрібно, головне - зберегти вулицю Інститутську.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: