• Головна
  • Новини
  • Air Serbia та Air Baltic скасували рейси зі Львова, а Ryanair – зменшив кількість

13.06.2020, 18:55

Air Serbia та Air Baltic скасували рейси зі Львова, а Ryanair – зменшив кількість

Авіакомпанії Air Serbia та Air Baltic скасували рейси зі Львова після послаблення карантину та відновлення регулярного пасажирського авіасполучення.

Як повідомили Zaxid.net в аеропорту «Львів», Air Serbia планувала розпочати цього року перельоти до Белграда 4 рази на тиждень. Air Baltic літала до Риги теж 4 рази на тиждень.

Також через пандемію лоукостер Ryanair скоротив кількість запланованих рейсів у липні: до Будапешта та Лондона авіакомпанія літатиме двічі на тиждень, а до Меммінгена – раз на тиждень. З серпня планується повернення попередньо запланованого розкладу. Решта авіакомпаній графік не змінювали і чекають дозволу на відновлення авіасполучення.

Додамо, що Ryanair анонсував відкриття трьох нових напрямків до Італії з липня, а Wizz Air – п’яти до Португалії, Німеччини, Естонії, Польщі та Данії.

Нагадаємо, що уряд дозволив відновити внутрішнє пасажирське авіасполучення з 5 червня, а міжнародне – з 15, але кінцево рішення ухвалюють обласні комісії ТЕБ і НС – з огляду на показники захворюваності, заповненості лікарень та кількості тестувань. Через погіршення епідеміологічної ситуації на Львівщині карантин в області не послаблюють уже кілька тижнів – зараз його продовжили, як мінімум, до 19 червня.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: