• Головна
  • Новини
  • 82-річна львів'янка може сісти за вбивство сина на 15 років

25.06.2020, 15:00

82-річна львів'янка може сісти за вбивство сина на 15 років

Йдеться про інцидент, який стався цьогоріч, 11 червня у квартирі 82-річної львів’янки, яка, за версією слідства, вчинила умисне вбивство власного сина, повідомляє преслужба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Личаківського відділу Львівської місцевої прокуратури №1 встановлено, що під час конфлікту жінка взяла до рук кухонного ножа та поранила 58-річного постраждалого. Внаслідок гострої крововтрати чоловік помер.

Зазначимо, що у січні цього року фігурантка уже притягалась до кримінальної відповідальності за умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження своєму ж синові (під час перевищення меж необхідної оборони), тобто за вчинення злочину, передбаченого ст.124 КК України.

Цього разу її дії кваліфіковано за ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Так, Личаківським районним судом м.Львова за клопотанням слідчого Поліція Львівської області, погодженого прокурором, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: