• Головна
  • Новини
  • На Львівщині судитимуть 49-річну акушерку - через смерть плоду

19.09.2020, 13:04

На Львівщині судитимуть 49-річну акушерку - через смерть плоду

У місті Буськ, що на Львівщині, слідчі повідомили про підозру 49-річну акушерку-гінекологиню. Її недбалість могла спричинити загибель плоду у вагітної пацієнтки. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Інцидент трапився у вересні 2018 року. Тоді у відділення лікарні потрапила породілля, мешканка Буська. Її вагітність вела 49-річна акушерка, пише Суспільне.

"Як встановили правоохоронці лікарка достовірно знаючи, що у пацієнтки є переношена вагітність, не провела необхідні у цьому випадку обстеження та неправильно обрала очікувальну тактику, що призвело до загибелі плоду, що було підтверджено висновком відповідної експертизи", - повідомили у відділі комунікацї поліції Львівщини.

Процесуальне керівництво у цій справі веде Радехівська прокуратура. Слідчі повідомили лікарці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником, яке призвело до тяжких наслідків).

Тепер акушерці-гінекологині загрожує покарання – позбавлення волі на строк до двох років. Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: