• Головна
  • Новини
  • $4000 за фіктивний шлюб: на Одещині викрили схему для ухилянтів

28.05.2024, 15:52

$4000 за фіктивний шлюб: на Одещині викрили схему для ухилянтів

На Одещині прикордонники затримали 30-річну жительку Києва, яка допомагала військовозобов’язаних чоловіків укладати фіктивні шлюби з багатодітними жінками та жінками з інвалідністю I чи II групи, щоб отримати відстрочку від мобілізації та перетнути кордон.

Про це повідомляє ДПСУ.

Повідомляється, що зловмисниця пропонувала чоловікам за гроші укласти фіктивні шлюби з багатодітними жінками та жінками з інвалідністю I чи II групи, щоб отримати відстрочку від мобілізації та перетнути кордон.

30-річна жінка шукала клієнтів у закритому телеграм-каналі. Вартість такої "послуги" становила  від 4000 доларів та залежала від інвалідності та кількості дітей. 

Також зловмисниця давала поради щодо перетину кордону. А саме  як себе поводити та як відповідати на запитання прикордонників.

Затримали "сваху" під час отримання 4000 тисяч доларів від чергового "нареченого", який хотів зареєструвати фіктивний шлюб з багатодітною матір’ю.

Правоохоронці повідомили жінці про підозру. Їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 180 тисяч гривень. Наразі правоохоронці встановлюють повне коло осіб, які причетні до протиправної діяльності. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: