• Головна
  • Новини
  • 4 оригінальні закуски до пива, які можна приготувати самостійно

24.07.2024, 19:35

4 оригінальні закуски до пива, які можна приготувати самостійно

4 оригінальні закуски до пива, які можна приготувати самостійно

Смакувати пінне краще з друзями! А для ваших посиденьок і вечірок радимо приготувати ці кілька рецептів зі статті. Пиво й газованка смакують краще, коли до них подати щойно посмажені смаколики.

Не забудьте замовити пиво на розлив Львів: свіже крафтове пінне з крана смакує, наче щойно зварене! Зберігайте рецепти закусок:

  1. Цибулеві кільця у клярі

Солодкуваті цибулеві кільця смакуватимуть із різними видами пінного. Саме цю страву краще приготувати вдома, ніж замовляти на доставку, бо свіжі кільця хрусткі, тому смакують краще.

Цибулю треба почистити, нарізати крупними кільцями і обдати окропом. На 300 г великої цибулі змішайте для кляру 200 г борошна, 2 курячих яйця, сіль та спеції. Розігрійте велику сковороду з 3 ст.л. олії або фритюр. Кільця посипте борошном, тоді опускайте в кляр і обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору.

      2. Сирні кульки в паніровці

Натріть на терці 300 г твердого сиру, додайте 3 яйця, 100 г борошна, посоліть, поперчіть, за бажання додайте спеції та добре вимішайте суміш. Консистенція залежить і від виду сиру, суміш має бути пружною і не забитою, тому борошно додавайте поступово, мішайте і за потреби досипайте.

З сирної суміші формуйте невеликі кульки з діаметром 3-5 см (як перепелине яйце). Кожну кульку обкачайте у панірувальних сухарях. Обсмажуйте на добре розігрітій сковороді з 3-4 ст.л. олії з усіх боків до золотого кольору (це займе приблизно 2 хв). Подавайте кульки з кетчупом, соусом тартар чи солодким джемом.

      3. Мідії у вершково-часниковому соусі

Відерце гарячих мідій в ароматному соусі — смачна закуска для компанії, якої вистачить на цілий вечір. На 400 г морожених чи свіжих мідій візьміть 200 г вершків, 30 г вершкового масла, 3-4 зубчики часнику. Розтопіть на сковороді масло, додайте подрібнений часник і злегка обсмажте 1-2 хв. Тоді викладайте на сковороду мідії, посоліть та 5-10 хв обсмажуйте з часником.

Додайте вершки та тушкуйте мідії при перемішуванні. Коли вершки трохи загустіють, подавайте страву з підсмаженими на сковороді чи в тостері хрумкими грінками (можна також при смаженні додати подрібнений часник).

      4. Смажений нут з пармезаном

Дуже хрумкий і незвичайний снек. Найперш потрібно підготувати нут: замочіть крупу у воді на ніч або придбайте готовий консервований нут, якщо чекати не хочеться.

Духовку нагрійте до 200°C, викладіть на деко фольгу. З нуту злийте воду, тоді влийте 2 ст.л. олії, посоліть, поперчіть. Випікайте нут при високій температурі приблизно 15 хв, тоді дістаньте, перемішайте нут і запікайте ще 15 хв. Посипте спеціями та запікайте ще кілька хв, доки нут стане хрумким. Перед подачею щедро посипте 2-3 ст.л. тертого пармезану.

До цих закусок або на їх заміну замовляйте Львів доставка їжі від !FEST. Повноцінні набори для компанії друзів, крафтове пінне, фірмові ребра впишуться на будь-яку вечірку ідеально!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: