• Головна
  • Новини
  • $2000 за "послуги": на Львівщині 23-річний чоловік допомагав ухилянтам незаконно перетнути кордон. До оборудки можуть бути причетні митники

09.04.2022, 19:42

$2000 за "послуги": на Львівщині 23-річний чоловік допомагав ухилянтам незаконно перетнути кордон. До оборудки можуть бути причетні митники

СБУ спільно з ДБР заблокували чергову схему незаконного каналу переправлення потенційних призовників через держкордон, яку організував 23-річний чоловік Про це повідомили в управлінні СБУ у Львівській області, передає "Еспресо.Захід".

Як з'ясували оперативники СБУ, 23-річний мешканець Львівщини оцінював свої "послуги" у 2000-2100 доларів За ці гроші він забезпечував потенційних утікачів за кордон підробленими медичними висновками, щодо непридатності до військової служби у воєнний час.

Правоохоронці затримали чоловіка, коли він отримував неправомірну вигоду – аванс, за який він обіцяв допомогти жінці переправити через кордон 20-річного хлопця, – уточнили в ДБР деталі затримання.

Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою з можливістю внесення застави 198 тис. грн.

Встановлюється причетність до незаконної схеми службових осіб  Львівської митниці.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: