• Головна
  • Новини
  • 19 травня на фронті: один наш солдат загинув, двох - поранено

20.06.2019, 08:00

19 травня на фронті: один наш солдат загинув, двох - поранено

19 червня збройні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню. Противник відкривав вогонь по нашим захисникам з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: район населеного пункту НОВОТРОЇЦЬКЕ – з гранатометів різних систем; двічі ЛЕБЕДИНСЬКЕ – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
МАР'ЇНКА – зі стрілецької зброї; два рази ПІСКИ – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; чотири рази околиці ВОДЯНОГО – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; ПАВЛОПІЛЬ – з автоматичних гранатометів; двічі БОГДАНІВКА - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; околиці ГНУТОВОГО – з ручних протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні 10 разів: район населеного пункту НОВОЗВАНІВКА – з автоматичних гранатометі; поблизу ЛУГАНСЬКОГО – з автоматичних гранатометів; ЗАЙЦЕВЕ – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; ПОПАСНА – гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети; двічі КРИМСЬКЕ - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; СВІТЛОДАРСЬК – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; два рази район населеного пункту НОВОТОШКІВСЬКЕ – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу ПІВДЕННОГО - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. 

За минулу добу один український захисник загинув, один отримав поранення та ще один - бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. 

За даними розвідки 19 червня одного окупанта знищено та одного поранено.

Від початку поточної доби ворог два рази обстріляв позиції Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "СХІД" ворог здійснив один обстріл позицій українських захисників: поблизу населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил: околиці ЛУГАНСЬКОГО – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

За поточну добу один український військовослужбовець отримав поранення.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: