• Головна
  • Новини
  • 13 грудня у Львові вчаділо три особи, одна з них – дитина 2015 р. н.

14.12.2019, 10:44

13 грудня у Львові вчаділо три особи, одна з них – дитина 2015 р. н.

13 грудня у Львові вчаділо три особи, одна з них – дитина 2015 р. н. Йдеться про два випадки. В обох - квартири обладнані ПГ-4 та 2-функційним газовим котлом.

Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 13 грудня, близько 12:35 год., у Львові на вул. Хорватській, 65 у триповерховому багатоквартирному будинку отруїлась, ймовірно, чадним газом мешканка однієї з квартир. 1954 року народження. Потерпіла у стані середнього ступеня важкості (16% карбоксигемоглобіну) госпіталізована в ОКЛ. Аварійна служба «Львівгаз» виявила відсутність тяги у димовому каналі. Квартира обладнана ПГ-4 та 2-функційним газовим котлом. Тимчасово до квартири припинено подачу газу. Обставини події встановлюються.

Того ж дня, 13 грудня, близько 21:50 год., у Львові у квартирі будинку на вул. Почаївській, 13, отруїлися, ймовірно, чадним газом мешканкі однієї з квартир – 2 особи, одна з них – дитина 2015 року народження. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості (у дитини 10% карбоксигемоглобіну) госпіталізовано у медичні заклади Львова. Квартира обладнана ПГ-4 та 2-функційним газовим котлом. На час перевірки аварійною службою «Львівгаз» тяга у димоході була в наявності. До з’ясування причини події квартиру тимчасово відключено від газопостачання. Обставини події встановлюються.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: