• Головна
  • Новини
  • 11 липня на Закарпатті та в Карпатах значні дощі, загроза зсувів ґрунту

11.07.2021, 19:37

11 липня на Закарпатті та в Карпатах значні дощі, загроза зсувів ґрунту

За інформацією УкрГідрометцентру, до кінця доби 11 липня на Закарпатті та в Карпатах значні дощі (1 рівень небезпечності, жовтий).

Про це повідомили в ДСНС.

До кінця доби 11 липня у південній частині та карпатському регіоні, вдень 12 липня у південних, центральних областях, на Прикарпатті та Закарпатті грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Також в ДСНС повідомили, що у другій половині доби 11 липня, переважно в гiрських районах Закарпатської області, в місцях проходження сильних злив очікується формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав, підвищення рівнів води на малих водотоках та верхів’ях річок на 0.5 - 1.0 м, в гірських районах існує загроза сходу невеликих селів та зсувів ґрунту (І рівень небезпеки - жовтий).

11 липня на ділянці Тиси Рахiв-Вилок очiкується пiдвищення рiвнів води на  1,0-2,0 м, на р. Уж - на 0,5-1,0 над рiвнями на 8 год 10 липня, без негативих наслідків.

Фото - Рятувальники ліквідовують наслідки негоди, унаслідок якої відбулося підтоплення домогосподарств громадян у західній частині України, 11 липня 2021 року.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: