20.01.2019, 21:15

"Сила людей" висунула Гнапа кандидатом у президенти

Політична партія "Сила людей" висунула колишнього журналіста Дмитра Гнапа кандидатом в президенти України на чергових виборах глави держави 31 березня.

Відповідне рішення було прийнято на 10-му з'їзді партії, що відбувся у неділю, 20 січня, у Києві, за результатами внутрішньопартійних праймеріз. Про це пише "Дзеркало тижня".

Гнап заявив, що мпланує запустити фандрайзингову кампанію, щоб зібрати 2,5 млн гривень для внесення внеску для реєстрації. Для проведення виборчої кампанії, за словами кандидата, йому знадобиться ще 1,5-2 млн гривень.

Екс-журналіст уточнив, що приєднався до "Сили людей" в грудні минулого року. У червні минулого року він повідомив, що йде з журналістики в політику.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала президентська передвиборна кампанія. Вибори глави держави призначені на 31 березня.

Станом на 18 січня, ЦВК зареєструвала 10 кандидатів у президенти: Ігоря Шевченка, Андрія Садового, Сергія Капліна, Віталія Скоцика, Валентина Наливайченка, Анатолія Гриценка, Віталія Купрія, Ольгу Богомолець і Геннадія Балашова.

Фото- © Оксана Грищенко / Facebook.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: