• Головна
  • Новини
  • Верхню частину вул. Шота Руставелі після ремонту відкриють швидше, ніж планувалось

11.04.2024, 18:29

Верхню частину вул. Шота Руставелі після ремонту відкриють швидше, ніж планувалось

На вул. Шота Руставелі, на верхній частині у напрямку до центру від Стрийського ринку, тривають ремонтні роботи. Тут перемощують 400 м2 брукованого покриття. За інформацією Галицької районної адміністрації, завдяки сприятливим погодним умовам, роботи вдається завершити швидше, ніж планували, і відкрити цю частину вулиці для проїзду транспорту планують вже 16 квітня.

«Роботи на вул. Шота Руставелі розпочалися на початку місця. Їх завершити і відкрити вулицю для проїзду планували з 22 квітня. Проте погодні умови нам посприяли, тож ремонт цієї ділянки вулиці буде завершено, фактично, на тиждень швидше», - повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, з 1 квітня розпочався ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру тут організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт.

За інформацією Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, була у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці мало значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Відтак підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтує цю частину вулиці – перестелить існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт - орієнтовно 400 м2.
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: