29.04.2024, 21:29

У Східниці відновлено рух через центр курорту

У суботу, 27 квітня 2024 року у Східниці було відновлено рух транспорту центральною вулицею курорту. Після тривалих обмежень, пов'язаних з ремонтом дороги, водії знову можуть використовувати центральну вулицю для подорожей у будь- якому напрямку.

Перекриття центральної дороги, запроваджене з грудня 2023 року через ремонтні роботи, які були необхідні після повені, призвело до тимчасових незручностей для мешканців і гостей курорту. Протягом тривалого періоду водії змушені були користуватися альтернативними маршрутами, що значно ускладнювало пересування Східницею. Зокрема, власники транспортних засобів змушені були їздити об’їзною дорогою, яка, на жаль, є непридатною для легкових автомобілів, а місцями і доволі небезпечна.  

Тепер, завдяки завершенню ремонтних робіт, мешканці і гості, які обирають Східницю для відпочинку, тепер можуть знову насолоджуватися безпечною та комфортною подорожжю бальнеологічним курортом. 

Відновлення руху через центр Східниці дозволить не лише забезпечити зручність для мешканців, а й сприятиме розвитку туристичного потенціалу курорту, надаючи гостям більше можливостей для відкриття та відвідування цікавих місць.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: