• Головна
  • Новини
  • У Львові відомий американський хірург лікуватиме дітей з вадами хребта

06.05.2024, 12:40

У Львові відомий американський хірург лікуватиме дітей з вадами хребта

Упродовж двох тижнів – з 13 до 22 травня, провідний спінальний хірург зі США Марк Диржка допомагатиме фахівцям дитячої лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова лікувати дітей з вадами хребта.

Лікарі будуть консультувати та оперувати маленьких пацієнтів з такими вадами хребта: викривленнями, вродженими і набутими аномаліями розвитку, нестабільністю хребців тощо.

Цього разу з американським хірургом також працюватиме нейрофізіолог зі США Браян Дембоскі. Мета американських фахівців – не лише допомагати українським дітям, а й ділитися знаннями та досвідом з українськими колегами. Тому всі операції іноземні спеціалісти виконають спільно зі спеціалістами дитячої лікарні святого Миколая.

«Разом ми хірургічно будемо лікувати такі види викривлення хребта, як сколіоз; патологічний кіфоз; лордоз; вроджені аномалії розвитку. Американські спеціалісти оперуватимуть, здебільшого, дітей із комбінованими сколіозами та їхніми ускладненнями. Станом на зараз уже заплановано 9 складних хірургічних втручань», - кажуть у Першому медичному об’єднанні Львова.

Аби потрапити на консультацію, потрібно зареєструватися.

Телефон для довідок:  0 800 333 003.

Довідка

Марк Диржка – провідний спінальний хірург Пресвітеріанської лікарні Нью-Йорка (підрозділ Колумбійського університету), яка неодноразово потрапляла до рейтингу найкращих медичних установ США та світу. До Львова хірург приїде уже втретє.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: