• Головна
  • Новини
  • У Львові на площі Двірцевій демонтують самовільно встановлену тимчасову споруду

27.01.2023, 15:35

У Львові на площі Двірцевій демонтують самовільно встановлену тимчасову споруду

Рішення щодо демонтажу незаконно встановленої на площі Двірцевій тимчасової споруди ухвалили вчора, 26 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

"Тимчасова споруда (ТС) встановлена без жодних правових підстав. Павільйон не має паспорта прив’язки і не внесений до Комплексної схеми розміщення ТС, що діє у Львові. Власник навіть не звертався у Львівську міську раду по належні документи. Зате планував провадити там підприємницьку діяльність. Додамо, що МАФ, площею 68 м2, встановлений після реконструкції площі Двірцевої та вул. Залізничної. Він зовсім не вписується в ансамбль оновленого простору. Ба більше, підприємець обгородив тимчасову споруду, порушив благоустрій території та знищив зелені насадження, які були висаджені в межах реконструкції вулиці", – наголошують у департаменті містобудування ЛМР.

Відтак, 26 січня виконком Львівської міської ради зобов’язав власника забрати павільйон. На це в нього є 30 днів. Якщо він цього не зробить, споруду демонтують КП "Адміністративно-технічне управління" спільно із Залізничною райадміністрацією. Також підприємець має відновити порушений благоустрій.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: