21.06.2024, 09:33

У Бродах внаслідок пожежі загинув 71-річний чоловік

21 червня о 04:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в місті Броди на вул. Промисловій, Золочівського району. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири на першому поверсі вибивався густий чорний дим. Будинок швидко наповнився димом через що не всі мешканці змогли вийти на вулицю. На другому поверсі знаходився чоловік, який не міг вийти на свіже повітря та кликав на допомогу.

Рятувальники по висувній драбині спустили чоловіка та в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору з другого поверху ще врятували бабусю та двох дітей.

Під час гасіння пожежі вогнеборці в кімнаті, де виникла пожежа, виявили тіло загиблого чоловіка. Ним виявився власник квартири, чоловік 1953 року народження.

О 05:30 вогнеборці локалізували пожежу та о 05:33 ліквідували. До ліквідації пожежі залучались 2 одиниці спецтехніки та 7 вогнеборців. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

Україна повернула з російського полону 71 бійця та 4 цивільних

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: