• Головна
  • Новини
  • Скерували інформацію до НАЗК: очільник Львівської митниці про інспекторку, яка похизувалася "луком" за $8000

12.04.2024, 19:51

Скерували інформацію до НАЗК: очільник Львівської митниці про інспекторку, яка похизувалася "луком" за $8000

Львівська митниця скерувала звернення до НАЗК щодо інспекторки Юлію Дригу, яка засвітила у відео блогера Ніколаса Карми "лук" за $8000

Про це виконувач обов’язків начальника Львівської митниці Андрій Кузнік повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

"Новина про колишню співробітницю Львівської митниці Юлію Дригу набирає обертів у медіапросторі, тому пояснюю обставини інциденту", – написав він.

Зокрема, Андрій Кузнік уточнив, що Юлія Дрига з 2 серпня 2023 року вона працювала головним інспектором управління адміністративно-господарської діяльності. Після відео розпочата перевірка, у рамках якої інспекторку  запросили для надання пояснень до відділу з питань запобігання корупції. 

За словами Андрія Кузніка, направлено інформування до НАЗК з метою проведення перевірки та відповідного реагування, а Дрига Юлія написала заяву на звільнення за угодою сторін, на підставі якої він підписав відповідний наказ.

"Вдячний усім, хто не пройшов повз цього відео та повідомив про цей випадок! Ми завжди на зв’язку з громадськістю та співпрацюємо з правоохоронцями, щоб упередити будь-які потенційні прояви недоброчесності", – додав Андрій Кузнік

Раніше журналіст Тарас Середич повідомив, що дівчина з відео Ніколаса Карми – головна інспекторка відділу складського обліку Львівської митниці. Загальна вартість образу інспекторки, за її словами, нібито 8 тис. доларів.

Повідець для собачки від Gucci і Cartier за $5000

"Язик мій - ворог мій!. Якби це прислівʼя знала головний державний інспектор Львівської митниці Юлія Дрига, то вона б точно не потрапила на це відео у рубрику відомого львівського блогера, а так - мусимо зі слів самої інспекторки констатувати, що:

  • її капелюх від Руслана Багінського коштує 18 000 грн  
  • собачку звати Gucci і в неї навіть повідок від Gucci за 200$  
  • сумка Louis Vuitton - 1500$  
  • взуття Hermes - 800$  
  • годинник Cartier - 5000$  

Скромно? Та не дуже. Бо декларація пані Дриги напрочуд проста: пів старої квартири у Львові, зарплати 136 000 грн за минулий рік і 3000$ готівки на чорний день, а скільки коштує ваш "look"?" - написав Середич.

За його словами, відео було опубліковано на офіційній сторінці блогера в TikTok вранці пʼятниці, 12 квітня, однак за кілька годин після публікації його видалили. У розмові з блогером Юлія Дрига заявила, що в неї немає коханої людини. На запитання блогера де працює, підтвердила, що на державній службі: "Трошки на себе, трошки на державу", - сказала вона.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: