07.05.2021, 19:57

Молодіжна проща «Львів - Унів» відбудеться онлайн

XXVIII міжнародна молодіжна проща «Львів-Унів»: «Моє служіння тихе» відбудеться онлайн. Про це повідомляє товариство «Обнова».

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«28 міжнародній молодіжній прощі – бути! І тема цьогорічної прощі – “Моє служіння тихе” (п’ятниця – роздуми про служіння в сім’ї, субота – роздуми про служіння близько, неділя – роздуми про служіння Богові).

Як завжди, розпочнеться проща Літургією із церкви Святого Михаїла, але тепер онлайн. Будуть онлайн-трансляції наук отців із можливістю поставити своє запитання та поспілкуватися з усіма учасниками; знайомства та обговорення наук у групах з аніматорами; трансляції акафісту та молебню до Пресвятої Богородиці; трансляції Божественних Літургій, Утрені та Вечірні, процесійного обходу з чудотворною Унівською іконою; декілька флешмобів», - повідомили організатори.

Передбачена реєстрація

Всі трансляції будуть відбуватися зі сторінки Obnova Lviv. Але кожен зможе зробити watch party, поширивши відео для більшої аудиторії.

Організатори особливу подяку висловлюють друзям-співорганізаторам – Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії, “Добрий пастир”, та усім активістам.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: