Олег Пономар

політичний оглядач


25.08.2018, 17:50

Зворотній відлік Трампа

Важливі новини з корзини "Зворотній відлік Трампа"

Важливі новини з корзини "Зворотній відлік Трампа":

Двоє осіб, які брали участь у незаконних виплатах Трампом за мовчання жінкам (екс-фотомоделі журналу Playboy, Карен МакДуґал, та колишній порноакторці, Стефані Кліффорд), з якими Трамп зраджував свою жінку — це голова видавничої компанії American Media, Девід Пекер, і фінансовий директор компанії Trump Organization, Аллен Вайсселберґ, отримали імунітет від кримінального переслідування в обмін на участь у розслідуванні, яке проводить прокуратура штату Нью-Йорк.

Особливою бомбою є Вайсселберґ, звичайно. Особа, яка багато років керувала фінансами Трампа, і знає, де заховано усі скелети в усіх фіктивних банкрутствах Трампа, знає про несплачені податки, відмивання коштів, зв'язки з мафією у Лас Веґасі під час будівництва усіх хмарочосів Трампа, виплати жінкам з мовчання, тощо. Угода Вайселлберґа — це угода проти Трампа, а не проти Коена, як пише преса, яка зовсім не розуміє, як це працює — бо Коен є меншою рибою, а Трамп — більшою ніж Вайсселберґ.

Наприкінці хочу подякувати всім за вчорашні коментарі, а також за вітання зі святом. Крім того, дякую моїм читачам-меценатам, які підтримують мій блоґ.

Гарної всім суботи.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: