02.08.2018, 14:44

Зустріч двох президентів може повторитися

Президент США Дональд Трамп заявив, що незабаром чекає зустрічі з главою Північної Кореї Кім Чен Ином, з яким він зустрічався в Сінгапурі на історичному саміті.

Глава Білого дому також подякував Кіму за передачу рештків американських військових, які загинули під час Корейської війни, пише Дзеркало тижня.

"Спасибі, голово Кім Чен Ин за те, що ви зберегли своє слово і почали процес відправки додому рештків наших великих і улюблених полеглих в бою. Я зовсім не здивований, що ви зробили таке добро. Крім того, дякую за ваш приємний лист - я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами незабаром", - написав Трамп в Twitter.

Влада КНДР 27 липня передала США рештки 55 загиблих під час Корейської війни солдатів. Про передачу останків Трамп і Кім домовилися в Сінгапурі. Трамп уже встиг подякувати Кіму. Рештки повернули в США до 65 річниці Корейської війни.

12 червня в Сінгапурі відбулася історична зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, за підсумками якої сторони підписали спільну декларацію про перезавантаження двосторонніх відносин і денуклеаризацію Корейського півострова. Крім того, США беруть на себе зобов'язання забезпечити безпеку КНДР.

Проте, санкції проти Кореї поки залишаються в силі.

Фото: джерело

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: